Музей народної архітектури і побуту облаштує виставковий простір у центрі міста

Візуалізація простору у приміщенні на Дорошенка, 29.

Зараз у будівлі ведуться ремонтні та реставраційні роботи

У Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького представили візуалізацію дизайн-проєкту реконструкції приміщення на вулиці Дорошенка, 29. Інформацію про це музей опублікував 28 травня на своїй сторінці у Facebook.

Пам’ятаєте, ми вам розповідали про приміщення на Дорошенка, 29, передане музею торік? Хочемо презентувати вам візуалізацію дизайн-проєкту від наших друзів зі студії дизайну та архітектури O.M.Shumelda та їхнє бачення цього простору”, — зазначили музейники.

У майбутньому в цьому приміщенні Музей народної архітектури та побуту планує облаштувати Етноцентр. Там буде сувенірна крамничка, інформаційне бюро і виставковий простір для експозиції надбань фондів скансену та сучасного народного мистецтва. У скансені сподіваються, що це приміщення стане місцем для зустрічей, семінарів, воркшопів, майстер-класів, арттерапії та наукових конференцій. Зараз у будівлі тривають ремонтні та реставраційні роботи, адже під час зондажу знайшли елементи розписів на стелі.

Рішення про передачу музею приміщення площею понад 100 квадратних метрів на вул. Дорошенка, 29 прийняв виконавчий комітет Львівської міськради 5 травня 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності