У Львові розпочали демонтаж ринку, який заважає реконструкції вулиці

Ринок на вулиці Миколайчука почали демонтувати

Йдеться про ринок на вул. Миколайчука. Тут планують розібрати близько 60 торгових павільйонів

У Львові на вулиці Миколайчука у п’ятницю, 15 березня, почали демонтувати ринок, який перешкоджає реконструкції вулиці. Підприємці вже самі розібрали 6 тимчасових споруд, які опинились на планованій дорозі та проєктованій трамвайній колії, повідомили в КП «Адміністративно-технічне управління».

Павільйони перенесуть на іншу локацію

Як йдеться у повідомленні мерії, загалом планують розібрати близько 60 торгових павільйонів. Рішення про демонтаж ухвалили через те, що споруди розташовані на планованій дорозі і частково на проєктованій трамвайній колії. Підприємці ринку пішли назустріч місту і зголосилися самі розібрати споруди. “Попри те, що ринок заберуть, робочі місця буде збережено. Павільйони перенесуть на іншу локацію, де вони матимуть сучасніший та охайніший вигляд”, — сказано у повідомленні.

Вулицю Миколайчука місто планує реконструювати для кращого сполучення між лікарнями та реабілітаційним центром UNBROKEN, де лікують поранених військових. Проєкт передбачає реконструкцію дороги та прокладення трамвайної колії від центру міста до Шевченківського району. Проєкт реконструкції розробляє КП «Інститут просторового розвитку».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності