Реконструкція вул. І. Миколайчука: підприємців зобов’язали демонтувати МАФи

вул. І. Миколайчука

Підприємці мають 30 днів, аби у добровільному порядку демонтувати кіоски

У зв’язку з реконструкцією вул. Миколайчука (від вул. Полтв’яної до перетину вулиці Проектованої 1 з вул. І. Миколайчука-Проектованою 2) підприємців зобов’язали демонтувати встановлені тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 13 червня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Згідно з рішенням, демонтувати споруди повинні:

  • на вул. І. Миколайчука – вул. Полтв’яній (ФОП Ришканич Н. І.);
  • на вул. Промисловій, кінцева зупинка трамвая № 6 (ФОП Юр В. І.);
  • на вул. І. Миколайчука, 9 (ФОП Костюк В. В.);
  • на вул. І. Миколайчука, 12 (ФОП Низ А. М.);
  • на вул. Миколайчука, 8-А (ФОП Синиця Г. С.);
  • на вул. І. Миколайчука, 8-А (ФОП Рожко Ж. І.);
  • на вул. І. Миколайчука, 8-А (ФОП Пархалюк К. А.);
  • на вул. І. Миколайчука, 8-А (ФОП Дорош Н. Т.);
  • на вул. І. Миколайчука, 8-А (ФОП Матвіїв І. І.);
  • на вул. І. Миколайчука, 8-А (ТОВ «Світлиця-3»).

Також підприємцям рекомендують не чинити перешкод для належного проведення реконструкції вул. І. Миколайчука та здійснити демонтаж тимчасових споруд у добровільному порядку протягом 30-ти днів.

У разі нездійснення демонтажу у добровільному порядку уповноваженою особою на виконання демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності визначили КП «Адміністративно-технічне управління» спільно з Шевченківською районною адміністрацією. Відповідне рішення ухвалили донести до власників тимчасових споруд протягом 14-ти календарних днів.

Також виконком ухвалив здійснити демонтаж МАФів за участю представника Шевченківської районної адміністрації протягом 60-ти календарних днів.

Додамо, раніше ЛКП «Інститут просторового розвитку» виграло архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію реконструкції вул. І. Миколайчука. На вулиці повинні влаштувати по центру вулиці 2-х смуг громадського транспорту та 2-х смуг автотранспорту.

На відрізку від вул. Липинського до вул. П. Орлика передбачено влаштування двосторонніх велодоріжок з обох сторін вулиці. Також на відрізку від вул. П. Орлика до перетину вул. Проектованої 1 з вул. І. Миколайчука-Проектованою 2 облаштують односторонні велодоріжки. На ділянці від вул. Полтв’яної до вул. П. Орлика передбачено влаштування смуг паркування.

Окрім того, на вулиці облаштують трамвайну інфраструктуру та влаштують смуги озеленення та встановлять павільйони очікування на зупинках громадського транспорту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності