На Львівщині реконструювали спортивну арену Міноборони

На Львівщині реконструювали спортивну арену Міноборони

На оновленому легкоатлетичному манежі вже відбулися перші змагання

На Львівщині реконструювали спортивну арену, де зможуть тренуватися і змагатися курсанти й студенти військових вишів, а також воїни Збройних сил України та ветерани, які отримали поранення на війні. Про це 21 грудня повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Відреконструйований манеж Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України отримав офіційну сертифікацію на V категорію відповідності споруд IAAF. Це означає, що вперше за чверть століття Львівщина зможе приймати чемпіонати України з легкої атлетки в приміщенні. Дякую полковнику Русланові Сенику за те, що ця база стала одним з ключових партнерів, з якими в межах проєкту “Ліга Нескорених” ми будемо розвивати адаптивний та ветеранський спорт у нашій області”, — зазначив Максим Козицький.

Реконструкція тривала п’ять місяців. За цей час в межах програми, яку реалізовує Управління молоді та спорту Львівської ОВА, оновили бігові доріжки, сектор для штовхання ядра, зони для стрибків та розминки. За Перший кубок Львівського гарнізону з легкої атлетики на оновленій арені позмагалися понад 100 офіцерів та курсантів закладів вищої освіти, що готують спеціалістів для сектору безпеки й оборони.

На Львівщині дали нове дихання потужній арені, де зможуть тренуватися і змагатися курсанти й студенти військових вишів, а також наші воїни та ветерани, які отримали поранення на війні.Відреконструйований манеж Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України отримав офіційну сертифікацію на V категорію відповідності споруд IAAF. Це означає, що вперше за чверть століття Львівщина зможе приймати чемпіонати України з легкої атлетки в приміщенні! Дякую полковнику Русланові Сенику за те, що ця база стала одним з ключових партнерів, з якими в межах проєкту «Ліга Нескорених» ми будемо розвивати адаптивний та ветеранський спорт у нашій області.Реконструкція тривала 5 місяців. За цей час в межах програми, яку реалізовує Управління молоді та спорту Львівської ОДА, оновили бігові доріжки, сектор для штовхання ядра, зони для стрибків та розминки.За Перший кубок Львівського гарнізону з легкої атлетики на оновленій арені позмагалися понад 100 офіцерів та курсантів ЗВО сектору безпеки й оборони. Далі – більше!

Posted by Максим Козицький on Thursday, December 21, 2023

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності