На Львівщині жінка з інвалідністю уклала фіктивний шлюб за 5 тисяч доларів

Фіктивний шлюб з військовозобов'язаним: на Львівщині затримали жінку

43-річна мешканка Київщини підшукала військовозобов’язаного на Львівщині і за 5 тисяч доларів уклала з ним шлюб. Так чоловік міг би законно перетнути кордон

На Львівщині затримали на хабарі 5 тисяч доларів жінку, яка уклала фіктивний шлюб з військовозобов’язаним. Таким чином чоловік мав би змогу виїхати за кордон. Про це повідомили у понеділок, 20 травня, у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 43-річна мешканка Київської області з інвалідністю третьої групи уклала шлюб з військовозобов’язаним. За послугу жінка мала отримати 5 тисяч доларів. “Таким чином підозрювана організувала своєму фіктивному чоловіку можливість виїхати за межі держави в умовах воєнного стану як особі, котра супроводжує у закордонній поїздці дружину з інвалідністю,” — зазначили у поліції.

За хабар жінка з інвалідністю одружила на собі військовозобов’язаного

Зловмисницю затримали під час отримання грошей у п’ятницю, 17 травня. Їй повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон. Підозрюваній загрожує до 9 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно суд оштрафував львівського лікаря на 85 тис. грн за хабар від ухилянта. Крім того, посадовиця МСЕК на Львівщині брала хабарі за оформлення інвалідності.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності