Поліція охорони замовила реконструкцію свого управління в Трускавці за 15 млн грн

У Трускавці планують реконструювати будівлю поліції охорони за 15 млн грн

Будівлю з прибудовою захотіло реконструювати лише одне підприємство

У Трускавці, що на Львівщині, будівлю міського відділу Управління поліції охорони планують реконструювати за понад 15 млн грн. Поліція охорони уже повідомила про намір укласти договір з ПП “КАНТРАНСБУД” — переможцем і єдиним учасником тендера. Про це йдеться на платформі Prozorro.

15 мільйонів на реконструкцію будівлі з прибудовою

15 квітня 2024 року Управління поліції охорони Львівської області оголосило тендер на реконструкцію будівлі з прибудовою сходової клітки Трускавецького міського відділу Управління поліції охорони, що на вул. Лисенка. На замовлення від поліції охорони відгукнулась лише одна компанія, яка 29 квітня подала тендерну пропозицію на загальну суму 15,135 млн грн. Вже 7 травня зʼявилось повідомлення про намір укласти між поліцією охорони й ПП “КАНТРАНСБУД” договір.

LVIV.MEDIA звернувся до пресслужби Управління поліції охорони Львівської області, щоб дізнатися деталі майбутньої реконструкції. Там тендерні закупівлі відмовилися коментувати, зазначивши, що у них є окремий відділ, працівники якого самі сконтактують з журналістами згодом.

З сайту YouControl відомо, що переможець — приватне підприємство “КАНТРАНСБУД” засноване у 2010 році. Фірма займається будівництвом житлових і нежитлових об’єктів. Одноосібним власником компанії є Михайло Садов’як.

До слова, у квітні Антимонопольний комітет України викрив тендерну змову між двома учасниками аукціону щодо закупівлі футболок та сорочок для Управління поліції охорони у Львівській області. За даними АМКУ, два підприємства узгодили свою поведінку під час закупівлі одягу для поліції охорони. Одне з підприємств оштрафували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності