На Львівщині ЦНАПи готові з 18 травня актуалізовувати дані військовозобовʼязаних

На Львівщині ЦНАПи готові з 18 травня актуалізовувати дані військовозобовʼязаних

Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство оборони України відпрацювали механізм, провели навчання для адміністраторів і вже надали доступ до необхідних систем

На Львівщині Центри надання адміністративних послуг готові з 18 травня приймати військовозобовʼязаних чоловіків, які хочуть актуалізувати особисті дані. Інформація про те, що уряд досі не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем — не відповідає дійсності. Про це 16 травня заявив заступник керівника Львівської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександр Кулепін у своєму Facebook.

Робітники ЦНАПів готові до приймання військовозобовʼязаних

За словами Олександра Кулепіна, Мінцифри та Міноборони України вже відпрацювали механізм роботи, провели навчання для адміністраторів і вже надали працівникам ЦНАПів доступ до усіх необхідних державних систем.

Пишу це, бо LIGA.net вчора опублікувала новину о 23:16, посилаючись на Львівську обласну державну адміністрацію, де вказали, що "Уряд досі не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем", однак вони забули сказати, що ця інформація вже застаріла на тиждень часу, бо ми про це спілкувались ще 8 травня. Цю застарілу інформацію вже поширили ряд інших медіа, що розганяєзраду" — йдеться в повідомленні Кулепіна.

Нагадаємо, від 16 квітня на Львівщині працівники ТЦК та СП приймають сімʼї військовослужбовців, ветеранів та поранених воїнів на базі ЦНАПів. Ця послуга працює в 16 локаціях по всій Львівській області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності