Львівська ОВА розірвала договори з трьома перевізниками

Львівська ОВА розриває договори з трьома перевізниками

Перевізники Дрогобицького, Стрийського та Яворівського районів не дотримувались графіка руху, зазначеного в договорі

Львівська ОВА розірвала договори із трьома перевізниками через недотримання графіка руху, повідомили у вівторок, 14 травня, у Львівській ОВА. Йдеться про автобусні маршрути Дрогобицького, Стрийського та Яворівського районів.

Як зазначив у коментарі LVIV.MEDIA Орест Шуліковський, на перевізників скаржились пасажири через порушення графіку руху. Перевізникам зробили попередження заздалегідь, аби вони належно виконували умови договору. Попри це вони не зреагували і договори з ними довелось розірвати. "Ми скеровуємо перевізникові попередження, що до нас надійшла скарга. Просимо дотримуватись умов договору, бо угода буде розірвана і вказуємо термін на усунення порушень. Якщо ж перевізник не реагує, тобто скарги продовжують надходити, ми перевіряємо цю інформацію через диспетчерську службі, і якщо вона підтверджується — розриваємо договір,” — розповів Орест Шуліковський.

Як зазначили у ЛОВА, рішення достроково розірвати договори з перевізниками прийняли напередодні. Відтак, шість автобусних маршрутів області наразі залишаються без перевізника, проте незабаром їх включать до конкурсу: “Автобусні маршрути в найкоротші терміни будуть включені  до переліку об’єктів чергового конкурсу з визначення автомобільних перевізників для обслуговування внутрішньообласних маршрутів,” — зазначив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Мова йде про наступні маршрути:

  • № 792 Львів АС-1 — Дрогобич АС ч/з Пустомити (8, 10 та 11 графік);
  • № 795 Львів АС-1 — Стебник АС ч/з Пустомити;
  • № 786 Львів АС-1 — Сколе (вул. Привокзальна, 4А) — Довжки — Задільсько;
  • № 897 Львів АС-1 — Сколе (вул. Привокзальна, 4А) — Тухолька — Жупани;
  • № 259 Шегині АС — Мостиська АС — Гостинцеве — Підгать — Арламівська Воля — Соколя;
  • № 317 Мостиська Другі — Мостиська АС — Шегині АС.

Куди звертатись при виявленні порушень

Мешканців області закликають у випадку виявлення порушень в роботі перевізників, звертатись на “Гарячу лінію області” — 1684, або номером “Урядової гарячої лінії” — 1545.

Нагадаємо, нещодавно на п’яти обласних маршрутах Львівщини тестували облік готівки. Відтак водії тепер мають видавати квитки пасажирам, які розраховуються готівкою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності