Воїна з Львівщини посмертно відзначили орденом “За мужність ІІІ ступеня”

Воїна з Львівщини посмертно відзначили орденом “За мужність ІІІ ступеня”

Державною відзнакою нагородили штаб-сержанта Романа Тереха. Захисник загинув в серпні 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині

На Львівщині посмертно відзначили орденом “За мужність ІІІ ступеня” штаб-сержанта Романа Тереха. Його нагородили відповідно до Указу Президента України. Орден вручили сімʼї загиблого червоноградця. Про це у неділю, 12 травня, повідомили на сайті Львівської ОВА.

Роман Терех

Роман Терех — червоноградець. Під час повномасштабної війни проходив службу у військовій частині 2144. Захисник загинув в кінці серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. “Орден сімʼї загиблого військовослужбовця вручила перша заступниця очільника Червоноградщини Ірина Наливайко разом із заступником начальника сьомого прикордонного Карпатського загону Петром Жовничем та заступником начальника відділу прикордонної служби “Нісмичі” Ігорем Жмідою” — йдеться в повідомленні ЛОВА.

Нагадаємо, 8 травня Василь Гукало з Яворівщини посмертно отримав почесне звання Герой України з удостоєнням ордену “Золота зірка”. Воїн загинув у 2023 році від авіаудару на Донеччині. З початком повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону та вже 26 лютого долучився до лав 63 окремої механізованої бригади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності