За оборону Авдіївки у Луцьку нагородили прикордонників

Прикордонники з Волині нагороджені за оборону Авдіївки

Бійців Волинського загону нагородили державними та відомчими нагородами. Вісьмом офіцерам призначили чергові військові звання

У Луцьку відзначили прикордонників Волинського загону, які з початку року мужньо боронили Україну на Авдіївському та Новомихайлівському напрямках, тримаючи оборону міста Авдіївка. Про це повідомили у середу, 8 травня, у ДПСУ.

Бійців відзначили за оборону Авдіївки

Герой України, генерал-лейтенант Сергій Дейнеко, Голова Державної прикордонної служби України, особисто вручив бійцям державні та відомчі нагороди. Вісьмох офіцерів було достроково підвищено у військовому званні.

“Від початку року бійці прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського загону боронили Україну на Авдіївському та Новомихайлівському напрямках, тримали оборону міста Авдіївка. За весь час виконання ними бойових завдань жодна позиція не була залишена, усім штурмам ворога прикордонники давали жорстку відсіч. На рахунку наших воїнів велика кількість відбитих штурмів, знищеної живої сили й техніки противника, захоплені в полон військовослужбовці РФ,” — йдеться в повідомленні.

У Луцьку відзначили прикордонників, котрі повернулися з передової

🏅У Луцьку відзначили прикордонників, котрі повернулися з передовоїВід початку року бійці прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського загону боронили Україну на Авдіївському та Новомихайлівському напрямках, тримали оборону міста Авдіївка. За весь час виконання ними бойових завдань жодна позиція не була залишена, усім штурмам ворога прикордонники давали жорстку відсіч. На рахунку наших воїнів велика кількість відбитих штурмів, знищеної живої сили й техніки противника, захоплені в полон військовослужбовці рф.Сьогодні Голова ДПСУ генерал-лейтенант Сергій Дейнеко подякував бійцям та особисто вручив державні та відомчі нагороди. Вісьмом офіцерам достроково присвоєно чергове військове звання. Також, за сприяння обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування, за допомоги меценатів і благодійників, військовослужбовцям вручили подарунки, а четверо з них отримали, зокрема, і сертифікати на житло.

Posted by Державна прикордонна служба України on Wednesday, May 8, 2024

Бійцям вручили подарунки, а четверо з них — отримали сертифікати на житло.

Нагадаємо, нещодавно двох прикордонників львівського загону президент відзначив державними нагородами. Крім того, Головнокомандувач ЗСУ Сирський нагородив мінометника з Львівщини, який зупинив наступ росіян на Часів Яр.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності