Рятувальники Львівщини здобули перемогу на чемпіонаті України з водного туризму

Львівські рятувальники перемогли на чемпіонаті з водного туризму

Чемпіонат проходив на річці Черемош, що поблизу села Дземброня. Львівські рятувальники здобули першість у всіх випробуваннях

Команда рятувальників зі Львівської області здобула перемогу у чемпіонаті України з водного туризму, який проходив з 30 квітня по 4 травня на річці Чорний Черемош, поблизу села Дземброня на Івано-Франківщині. Про це повідомили у середу, 8 травня, у Львівській ОДА.

До команди ввійшли четверо рятувальників

До складу команди-чемпіона увійшли представники гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення: Віталій Бранець, Вадим Горлов, Ігор Пушкар, Василь Штапінець.

"Водний туризм — це один із різновидів спортивного туризму, в основі якого лежить подолання маршруту водною поверхнею. Елементи, які відпрацьовували під час змагань, активно використовують рятувальники гірської пошуково-рятувальної групи під час проведення рятувальних робіт в умовах повеней та під час рятувальних робіт на гірських річках," — зазначають у ДСНС Львівської області.

Львівські рятувальники виступали у класі човнів катамаран-четвірка і здобули перемоги у всіх дисциплінах: ралі (довга гонка), спринт (коротка гонка), слалом та загальний залік.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині відбулись масштабні змагання для захисників та захисниць України. Це змагання, які поєднують біг з перешкодами та майстер-класи з тактичної медицини, мінної безпеки, роботи кінологів та навіть можливість постріляти з джавеліна за допомогою VR-тренажерів. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності