Французькі благодійники доправили на Львівщину 9 карет швидкої допомоги

Автомобілі швидкої допомоги у Львові.

Їх передали для потреб бригад “екстренки”, військових медичних підрозділів та команд розмінування ДСНС

Французькі доброчинці з організації Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе разом Всеукраїнською радою реанімації доправили на Львівщину дев’ять автомобілів швидкої допомоги. Про це 4 травня повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Автомобілі передали для потреб бригад “екстренки”, військових медичних підрозділів та команд розмінування ДСНС. Вони служитимуть на Харківщині, Полтавщині і Дніпропетровщині.

Раніше в рамках українсько-французького партнерства Львівщина отримала понад 20 реанімобілів, які служать бойовим медикам, симуляційний центр зі сучасним обладнанням на базі Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, де вдосконалюють свої вміння українські медики, а також десятки тонн гуманітарної допомоги, зокрема медикаментів.

Радію, що Меморандум про співпрацю, який Львівська обласна державна адміністрація та Всеукраїнська рада реанімації підписали минулої весни, дає конкретні відчутні результати. Цінуємо це та сподіваємося на подальше плідне партнерство”, — зазначив очільник Львівської області.

Нагадаємо, що раніше у Львові передали 706 безпілотників для бійців 125-ї окремої бригади Сил територіальної оборони. Ці кошти зібрали в березні, коли відбувся благодійний аукціон на збір коштів для підсилення технікою тероборонівців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності