Поліція затримала 38-річного серійного квартирного злодія з Львівщини

Обкрадав будинки і квартири: на Львівщині затримали серійного злодія

Затриманий був причетний до шести крадіжок. Чоловік викрав речей на майже 60 тисяч гривень з будинків та квартир у Стрийському районі

На Стрийщині правоохоронці підозрюють 38-річного місцевого мешканця у серії крадіжок. Чоловік викрав майно з будинків та квартир майже на 60 тис. грн, повідомили у понеділок, 29 квітня, у поліції Львівської області.

Зловмисник викрав із помешкань речей на 60 тис. грн

За даними правоохоронців, 38-річний чоловік був причетний щонайменше до семи крадіжок у Стрийському районі. “Кілька місяців тому житель райцентру проник на територію домогосподарства, що належить мешканцю села Мазурівка та заволодів майном з будинку, з господарських споруд на загальну суму понад 10 тисяч гривень,” — зазначили у поліції. Окрім того, в цей же період зловмисник проник у квартиру в Ходорові та виніс звідти побутову техніку і майно на 25,5 тис. грн.

Також наприкінці січня зловмисник проник у будинок в селі Гірне і викрав звідти гроші та майно на 15 тис. грн, а у березні викрав банківську картку та 22,5 тис. грн з будинку в селі Загірне. Загальна сума збитків становить майже 60 тис. грн.

Крадію повідомили про підозру за двома статтями

Зловмисникові повідомили про підозру за двома статтями. Йому загрожує до 8 років ув’язнення. Наразі підозрюваний перебуває під вартою, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині поліція розшукала 33-річного місцевого мешканця, який викрав автомобіль. Окрім того, раніше поліція затримала мешканця Львівщини, який змінив пароль до банківського рахунка знайомого, а потім обікрав його.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності