На Львівщині поліція розшукала 33-річного викрадача автомобіля

Новокалинівець викрав авто і відвіз його в сусіднє село: поліція розшукала злодія

Мешканець Нового Калинова викрав Volkswagen Golf і втік у невідомому напрямку. Зловмисника відшукали правоохоронці за допомогою камер спостереження

У Новому Калинові, що на Львівщині, 33-річний місцевий мешканець викрав автомобіль Volkswagen Golf. За допомогою камер спостереження зловмисника розшукали й затримали правоохоронці, повідомили у понеділок, 29 квітня, у Поліції Львівської області.

Зловмисник викрав авто 21-річної мешканки Нового Калинова

Як йдеться в повідомленні, інцидент трапився у суботу, 27 квітня. До поліції звернулася 21-річна мешканка міста Новий Калинів з повідомленням про викрадення її автомобіля марки Volkswagen Golf. Як з’ясували правоохоронці, її автомобіль викрав 33-річний місцевий мешканець.

“Вивчивши записи камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, поліцейські офіцери громади виявили розшукуваний автомобіль у сусідньому селі, встановили місце перебування зловмисника та затримали його,” — зазначили правоохоронці.

Автомобіль, який розшукали, правоохоронці вилучили на спецмайданчик.

Зловмисникові повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно поліція затримала мешканця Львівщини, який змінив пароль до банківського рахунка знайомого, а потім обікрав його.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності