Мешканець Львівщини змінив пароль до банківського додатка знайомого і обікрав його

Обікрав знайомого скориставшись його телефоном: затримано зловмисника
Фото: Freepik

Чоловік викрав у знайомого телефон, отримав доступ до банківського рахунку через мобільний додаток і надалі систематично розраховувався картою друга в магазинах

Правоохоронці затримали 31-річного мешканця Стрийського району, який вкрав у свого знайомого мобільний телефон, змінив пароль до його банківського додатка та зняв з картки майже 40 тисяч гривень. Про це у п’ятницю, 26 квітня, повідомили у Поліції Львівської області.

Зловмисник викрав телефон і змінив пароль до банківського застосунку

Як йдеться в повідомленні, телефон зловмисник викрав у свого знайомого 8 березня. Тоді ж і змінив пароль до банківського додатка потерпілого і таким чином отримав доступ до його картки.

“Надалі знімав з його рахунку кошти, а також оплачував покупки в інтернет-магазинах. Загальна сума збитків, які він завдав потерпілому становить майже 40 тисяч гривень,” — зазначили в поліції.

Зловмисника раніше вже притягали до відповідальності за крадіжки. Цього разу йому повідомили про підозру за двома статтями: несанкціоноване втручання в роботу комунікаційних мереж та крадіжку. Крадію загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, напередодні вночі у Львові невідомий зрізав тюльпани біля Будинку Воїна. Вандала зафіксували камери спостереження.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності