• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська поліція за гарячими слідами затримала злочинця, який обікрав сусіда у хостелі

Львівська поліція за гарячими слідами затримала злочинця, який обікрав сусіда у хостелі

Львівська поліція за гарячими слідами затримала злочинця, який обікрав сусіда у хостелі
Фото: Патрульна поліція Львівської області

21-річний рецидивіст вкрав у сусіда по кімнаті 25 тис. грн

В одному з хостелів у центрі Львова 21-річний житель Івано-Франківська обікрав свого сусіда по кімнаті. Потерпілий заявив, що зловмисник вкрав у нього 25 тис. грн. Крадія-рецидивіста затримали за гарячими слідами, до прибуття правоохоронців він вже встиг витратити понад половину вкрадених грошей, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області у середу, 7 лютого.

За даними правоохоронців, крадіжка сталася вдень 6 лютого. Потерпілий — 46-річний гість одного з хостелів в центрі міста, — повідомив, що у нього вкрали 25 тис. грн купюрами номіналом по 200 грн. “Він припустив, що це міг зробити невідомий, що жив з ним у кімнаті. Маючи фото та особисті дані ймовірного зловмисника, орієнтування про нього передали усім екіпажам”, — розповіли у патрульній поліції Львівської області.

Сусідом потерпілого по кімнаті у хостелі виявився 21-річний житель Івано-Франківська. Правоохоронці встановили, що чоловіка вже судили за крадіжку та грабіж, і що нещодавно він звільнився від ув’язнення. Невдовзі після повідомлення потерпілого правоохоронцям вдалося знайти злочинця. Крадія, судячи з фото, зробленого під час затримання, арештували на вулиці Чорноморській.

Під час обшуку патрульні виявили у нього лише близько 10 тис. грн. Решту злочинець встиг витратити — він купив собі телефон, одяг та їжу. Речові докази у крадія правоохоронці вилучили. 21-річному рецидивісту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності