Двоє злочинців уникнули тюремного ув’язнення за крадіжку понад 100 тис. грн з авто на Львівщині

Фото: Поліція Львівської області

Суд призначив крадіям по п’ять років ув’язнення, але замінив їх на два роки іспитового терміну

Кам’янка-Бузький районний суд Львівської області виніс вирок двом вірменам, які у жовтні минулого року вкрали понад 100 тис. грн та документи з автомобіля мешканця села Банюнин, що на Львівщині. Злочин стався ще наприкінці жовтня, а вирок злочинцям винесли 17 січня.

З матеріалів справи відомо, що 30 жовтня у селі Банюнин двоє зловмисників — Армен С. та Едмонд С. обікрали автомобіль Volkswagen Caddy, що стояв на узбіччі. Один із крадіїв, скориставшись відсутністю власника Volkswagen, відчинив двері та забрав із салону сумку, у якій були два закордонні паспорти власника машини, банківська картка, 108 тис. грн готівки та ключі до ще одного авто — мікроавтобуса Volkswagen Transporter. Спільники сіли у своє авто та втекли.

Армена С. та Едмонда С. затримали наступного дня аж у Борисполі. З вироку відомо, що затримані — вірмени, один з них має українське громадянство. Чоловікам 60 та 46 років. До слова, один із крадіїв раніше вже був засуджений.

Суддя Кам’янка-Бузького районного суду Уляна Костюк визнала чоловіків винними у злочині та призначила п’ять років позбавлення волі кожному, проте замінила тюремне ув’язнення та на два роки іспитового строку. До слова, на час розслідування злочинці не перебували у СІЗО, за них внесли заставу про 215 тис. грн за кожного. На цей вирок ще може бути подана апеляція.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності