На автовокзалі у Самборі у жінки викрали сумку з грошима: крадія затримали

На автовокзалі у Самборі у жінки викрали сумку з грошима: крадія затримали

Швидко встановити особу та місцеперебування зловмисника правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, встановлені у рамках проєкту «Безпечна Львівщина»

У Самборі поліцейські оперативно затримали місцевого мешканця, причетного до скоєння крадіжки у пасажирки автовокзалу

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

Швидко встановити особу та місцеперебування зловмисника правоохоронцям допомогли камери відеоспостереження, встановлені у рамках проєкту «Безпечна Львівщина», йдеться у повідомленні.

17 квітня о 19:00, до поліції звернулася 44-річна жінки, яка повідомила, що невідома особа викрала у неї сумку з грошима на автовокзалі у Самборі.

На місце негайно прибули слідчо-оперативна група та співробітники інші служб Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, жінка разом з двома дітьми 8-ми та 10-ти років очікувала на автобус. Коли вона відвернутися, невідома особа викрала у неї сумку, в які були 7 тисяч гривень.

Невдовзі поліцейські встановили прикмети злочинця та напрямок, куди він побіг.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції затримав причетного до скоєння правопорушення, 39-річного мешканця Самбірського району неподалік місця скоєння злочину. Речові докази (викрадену сумку з грошима) вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у вівторок, 28 березня, у Сколе поліція охорони отримала сигнал «Тривога» з приміщення супермаркету «Рукавичка». Прибувши на місце події, до наряду реагування звернувся охоронець супермаркету та повідомив, що невідома особа здійснила крадіжку алкогольних напоїв.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності