У Львові на п’ять років ув’язнять кишенькового злодія

У Львові на п’ять років ув’язнять кишенькового злодія

Чоловік раніше вже був засуджений за крадіжки

Залізничний районний суд Львова розглядав справу кишенькового злодія.

Про це LVIV.MEDIA  дізналося із вирку справи №462/1933/23

Під час судового слухання з’ясувалося, що чоловік, якого звинувачували у крадіжках, раніше вже був засуджений за такі ж злочини. Востаннє у серпні минулого року. Тоді йому присудили рік позбавлення волі із встановленням іспитового строку -один рік.

Цього ж разу він 18 січня 2023 року приблизно о 21:45 год., у маршрутці № 51, непомітно витягнув з наплічної сумки дівчини гаманець, у якому було 1800 гривень, ключі від квартири, банківські картки та документи.

З викраденим кишеньковий злодій вийшов на зупинці на вул. Петлюри, 2.

А вже менш ніж за місяць, 6 лютого, приблизно о 19:20 год., у маршрутці № 21, чоловік витягнув у ще одного пасажира гаманець, у якому було 500 гривень, посвідчення водія та платіжні картки.  

Згодом злодій вийшов на зупинці на вулиці  Виговського, 69 та попрямував у напрямку вулиці Кульпарківської. Там його і затримали працівники поліції.

І хоч кишеньковий злодій зізнався поліцейським у щойно вчиненому злочині, і навіть розповів про попередню крадіжку, все ж суд взяв до уваги те, що ці злочини він вчинив під час свого іспитового строку. А отже, не став на шлях виправлення.

Тому цього разу за крадіжки злодієві присудили реальний термін – ув’язнення на п’ять років та один місяць.

Чоловіка взяли під варту, але призначили заставу – 107 360 грн.

Нагадаємо, у Львові вже раніше судимого чоловіка, який вкрав планшет у львівській маршрутці, посадили за ґрати на 5 років. Крадіжку чоловік здійснив у маршрутці №20 у жовтні 2022 року. Він викрав у неповнолітньої дівчини планшет марки «iPad», чим завдав матеріальної шкоди на суму 11,8 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності