• Головна
  • Новини Львова
  • П’яні розбірки та крадіжка у магазині: у Львові контролери допомогли врегулювати конфліктні ситуації

П’яні розбірки та крадіжка у магазині: у Львові контролери допомогли врегулювати конфліктні ситуації

Також вони допомогли кільком перехожим, яким потрібна була медична допомога

У Львові за неповний тиждень контролери кілька разів допомогли пасажирам громадського транспорту та львів’янам.

Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Так, два інциденти трапилися у суботу, 18 лютого. Зокрема, під час обстеження контролерами тролейбуса №23, почалась словесна перепалка між пасажирами. Один з них перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та мав розбиту брову. Зі слів очевидців, він порушував громадський порядок в салоні тролейбуса та вживав ненормативну лексику стосовно інших пасажирів. Один з пасажирів намагався вивести бешкетника з салону, але той впав і травмувався. Натомість контролери розборонили чоловіків та викликати «швидку» й поліцейських.

Крім того, на трамвайній зупинці біля храму св. Ольги та Єлизавети до контролерів звернулася по допомогу львів’янка. Вона розповіла, що її побили та обікрали й попросила викликати «швидку», оскільки погано себе почувала. Медики, які прибули на місце, встановили попередній діагноз – закрита черепно-мозкова травма. Відтак постраждалу госпіталізували.

Натомість ще два випадки сталися у понеділок, 20 лютого. Зокрема один з них – біля зупинки громадського транспорту на площі Кропивницького. Там працівники магазину разом із перехожим затримували молодика, який не розрахувався на касі за пляшку алкоголю. Водночас контролери допомогли у затриманні зловмисника, а також викликали на місце правоохоронців.

Цього ж дня біля Парку культури контролери виявили чоловіка, який лежав на тротуарі. Відтак вони викликали «швидку» та поліцію.

Нагадаємо, Контролера, який працював в одному з львівських трамваїв, штрафуючи пасажирів з гарячим чаєм в руці, вже покарали — позбавили місячної премії та провели роз’яснювальну роботу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності