У Львові пасажир трамвая вибив зуби контролеру

У Львові пасажир трамвая вибив зуби контролеру

34-річний мешканець Дніпропетровщини не придбав квитка, і тікаючи, вдарив в обличчя 52-річного контролера.

Безквитковий пасажир львівського трамваю тікаючи від контролю вдарив працівника ЛКП "Львівелектротранс" та вибив йому зуби. Інцидент трапився учора, 9 червня, під час руху трамвая оновленою вулицею Степана Бандери.

Як інформує Lviv.Media, про це з посиланням на поліцію Львова та "Львівелектротранс" повідомив портал ZAXID.net.

Відомо, що 34-річний мешканець Дніпропетровської області намагався втікти з трамваю, адже не придбав проїзного квитка та їхав "зайцем". Тікаючи, він вдарив у обличчя 52-річного контролера, вибивши йому кілька зубів. В ситуацію включились перехожі та пасажири трамвая, і агресивного чоловіка вдалось стримати до прибуття екіпажу поліції.

[caption id="attachment_33800" align="aligncenter" width="1024"] Трамвай "Електрон" на маршруті №8.
Фото ілюстративне. Джерело - Dan.V[/caption]

Зрештою, правоохоронці забрали до відділка нападника, де й встановили його особу. Водночас детальніших коментарів з боку правоохоронців та комунального підприємства наразі немає, адже триває слідство. Зауважимо, що сума штрафу за безквитковий проїзд, якого так відчайдушно намагався уникнути пасажир, становить 200 грн.

Нагадаємо, як інформував Lviv.Media, з 2 червня у Львові зросли тарифи на проїзд міськими автобусами Разова вартість поїздки становить 15 грн. Водночас проїзд у трамваях й тролейбусах ЛКП "Львівелектротранс" зберіг попередній тариф - вартість разової поїздки становить 10 грн.

 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності