На Львівщині двоє бандитів викрали з автомобіля сумку з грошима і втекли в Бориспіль

На Львівщині двоє бандитів викрали з автомобіля сумку з грошима і втекли в Бориспіль

Злодії вкрали у мешканця Львівщини документи та 100 тис. грн

Поліцейські затримали двох злодіїв, яких підозрюють у крадіжці грошей та документів з автомобіля мешканця села Банюнин, що на Львівщині. Затримані — 60-річний мешканець Харкова та 46-річний дрогобичанин, повідомила пресслужба поліції у середу, 1 листопада. Злочинців вдалося затримати у Борисполі, що на Київщині.

За даними поліції, 30 жовтня на лінію 102 звернувся мешканець села Банюнин і повідомив, що близько 16:15 з його автомобіля Volkswagen Caddy, який він залишив на вулиці, вкрали сумку з грошима та документами. За словами потерпілого, він ненадовго відійшов, залишивши сумку із 100 тис. грн на сидінні в авто.

Завдяки камерам відеоспостереження поліцейські встановили, що двоє злодіїв після крадіжки втекли на авто ВАЗ-2109. Правоохоронці вийшли на слід злочинців і виявили, що ті вже заїхали у Київську область. Наступного дня після крадіжки, 31 жовтня, столичні патрульні затримали злочинців у Борисполі.

Особи затриманих вже встановили. Злодіями виявилися — 60-річний житель Харкова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та мешканець міста Дрогобич віком 46 років. Речові докази у них вилучені.

Невдовзі слідчі повідомлять зловмисникам про підозру крадіжці. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності