Вночі у Львові невідомий зрізав тюльпани біля Будинку Воїна

Викрадач квітів у Львові

Керівництво намагається розшукати вандала

У ніч на четвер, 25 квітня у Львові невідомий чоловік зрізав тюльпани, які були висаджені біля входу у Будинок Воїна на вул. Тараса Бобанича. Про це директорка Будинку Воїна Марія Петришин повідомила на своїй сторінці у Faceboook.

Через крадіжку квітів до поліції не зверталися

За її словами, зловмисник зрізав квіти близько 22:30. Чоловік встиг вкрасти 15 тюльпанів, а потім чогось злякався і втік. На клумбі залишилося ще декілька квіток, які він не встиг зрізати. Керівництво вирішило не звертатися до правоохоронних органів через цей інцидент, але опублікували фото зловмисника у соцмережах, тому що розчаровані такими діями вандала.

“Ми самі вирощуємо, поливаємо, полемо, доглядаємо ці клумби. Ми не наймаємо спеціальних працівників, тому це нас дуже розчарувало. Особу можна було дуже легко встановити через камери відеоспостереження системи “Безпечне місто”, однак ми вирішили, що через такі дрібниці не буде займати час інших людей”, — розповіла Марія Петришин.

На оприлюдненому фото видно постать чоловіка у кепці, який через невелику огорожу дістався до квітів та зрізав їх. Наразі, керівництво намагається розшукати чоловіка самотужки та сподіваючись, що користувачі соцмережі допоможуть ідентифікувати його особу.

Директорка також додала, що минулого року у них був схожий інцидент, коли невідомі зірвали плакати з їхньої установи. Однак завдяки поліції їх вдалося знайти та покарати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності