У Львові посадили у в’язницю чоловіка, який вкрав у церкві телефон

телефон
Фото: Freepik

Потерпілий пробачив крадія, адже вони разом ходять в одну церкву

Франківський районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який вкрав телефон у Християнській Євангельській церкві «Гефсиманія».

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався у приміщенні ХЄЦ «Гефсиманія» у Львові на вул. Кульпарківській ще 5 лютого 2023 року. Зазначається, що чоловік таємно викрав зі столу мобільний телефон SAMSUNG вартістю 13 тис. грн.

У суді обвинувачений свою вину у скоєному визнав повністю, щиро розкаявся та просив суворо не карати. Тим часом потерпілий у суді пробачив зловмисника та зазначив, що обвинувачений є молодою людиною і вони разом ходять до однієї церкви, а тому, на його думку, він виправиться.

Обираючи покарання суд врахував, що чоловік вже втретє притягується до кримінальної відповідальності та на розгляді у Шевченківському районному суді м. Львова перебуває ще обвинувальний акт про вчинення ним крадіжки. Відтак це свідчить про те, що зловмисник не бажає ставати на шлях виправлення, не працює та не займається суспільно корисною працею. Також він не відшкодував завдану шкоду добровільно.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у крадіжці та призначив йому покарання у виді 5-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав у дівчини мобільний телефон. Крадіжка сталася на початку червня цього року у приміщенні ТОВ «Файні льоди» на пл. Ринок, 14. Зважаючи, що його дії є непомітними для сторонніх осіб, чоловік викрав із зовнішньої кишені сумки потерпілої телефон марки iPhone 11 вартістю 21,5 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності