Вкрав 2 тисячі: на Львівщині суд посадив чоловіка на 5 років за ґрати

Фото з відкритих джерел

Зловмисник уже був раніше судимий

Червоноградський міський суд Львівської області посадив за ґрати на 5 років та 5 місяців чоловіка, який вкрав 2 тисячі гривень.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

8 вересня 2022 року обвинувачений, перебуваючи у квартирі потерпілої, таємно взяв її телефон та скористався ним, щоб зняти гроші з картки у банкоматі. Таким чином він викрав у неї 2 тисячі гривень.

Водночас чоловік уже був раніше судимий та згідно з рішенням Червоноградського районного суду від 26 квітня 2016 року за ч. 1 ст. 164 КК України мав би відбути покарання у вигляді 100 годин громадських робіт.

Натомість після відпрацювання лише 24 годин він свідомо не відвідував КП «Червонограджитлокомунсервіс» для відпрацювання призначених громадських робіт.

Також чоловік ігнорував виклики до органу пробації.

11 липня 2023 року Червоноградський міський суд Львівської області визнав чоловіка винним та призначив остаточне покарання у вигляді 5 років та 5 місяців позбавлення волі.

 Нагадаємо, Залізничний районний суд м. Львова виніс вирок шахраю, який під приводом здійснення дзвінка вкрав телефон. Обвинувачений попросив у потерпілого мобільний телефон під приводом здійснення дзвінка. Повертати майно зловмисник не планував, тож покинув місце злочину, однак був затриманий працівниками поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності