У Дрогобичі за ґрати посадили чоловіка, який вкрав чужі гроші

банківська картка
Фото: Freepik

Він знайшов чужий гаманець із банківськими картками та зняв з них кошти

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який зняв з чужих банківських платіжних карток гроші.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався у Стебнику. Зловмисник знайшов на тротуарі поблизу Стебницької гімназії №6 чоловічий гаманець-портмоне. Відкривши його він виявив дві платіжні картки банку «ПриватБанк» та клаптики паперу із зазначенням пін-кодів.

Обвинувачений викинув гаманець-портмоне та пішов знімати з банківських карток гроші. Частину коштів чоловік зняв через банкомати, а за іншу частину купив продуктів. Загалом він привласнив 11,7 тис. грн.

У суді зловмисник визнав свою вину у скоєному та просив суворо не карати. Він пояснив, що знайшов гаманець, у якому були картки та пін-коди до них. В різних банкоматах він зняв різні суми. Також обвинувачений зазначив, що відшкодує потерпілому шкоду.

Обираючи міру покарання, суд врахував, що чоловік вже був неодноразово судимий. Його визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

Нагадаємо, раінше у Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав з магазину у торговому центрі три пари взуття. У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що здійснив крадіжку через важке матеріальне становище.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності