На Львівщині суд виніс вирок чоловікам, які обікрали склад з алкоголем

злодій
Фото: Freepik

За крадіжку алкоголю трьох чоловіків посадили за грати

Кам’янка-Бузький районний суд Львівської області виніс вирок двох чоловікам, які пограбували склад з алкоголем.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що двоє з трьох обвинувачених вже були раніше судимі. Наприкінці травня чоловіки прибули на неогороджену територію, де знаходиться складське приміщення. Переконавшись, що за їх діями ніхто не спостерігає вони розділили між собою ролі.

Зокрема, один з чоловіків знаходився поруч з територією та спостерігав за навколишньою обстановкою. Тим часом двоє інших зловмисників пішли до складського приміщення тримаючи у руках заздалегідь підготовлені поліпропіленові мішки.

Вони зірвали за допомогою лому навісний замок, прокинули всередину приміщення та викрали звідти понад 20 банок безалкогольного напою «Energy drink» та понад 100 банок різного пива та сидрів. Усі напої вони помістили у поліпропіленові мішки та покинули складське приміщення.

Один зі зловмисників своєї вини у суді не визнав та пояснив, що він повинен був забрати у потерпілого, спільно з ще одним обвинуваченим, гроші за виконану роботу. Коли він зрозумів, що людини, яка мала дати йому гроші, немає, він вирішив забрати пиво зі складу. Ще один чоловік у суді пояснив, що він не вчиняв крадіжки, а просто забирав товар замість грошей, які повинен був дати потерпілий.

Потерпілий розповів у суді, що один зі зловмисників у нього періодично працював, а іншого він знав як мешканця міста. У день інциденту він приїхав на склад та побачив зірваний замок і відсутність слабоалкогольних напоїв. Тоді він вирішив поїхати разом зі своїм знайомим на місце, де могли перебувати зловмисники та викликав правоохоронні органи.

Розглянувши матеріали справи та опитавши свідків, суд визнав чоловіків винним у крадіжці. Двох зловмисників засудили до 5 років позбавлення волі, а одного – до 5-ти років 1 місяця позбавлення волі.

Нагадаємо, раінше у Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав з магазину у торговому центрі три пари взуття. У суді чоловік визнав свою вину у скоєному та пояснив, що здійснив крадіжку через важке матеріальне становище.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності