• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові посадили за ґрати чоловіка, який розраховувався у магазинах чужою банківською карткою 

У Львові посадили за ґрати чоловіка, який розраховувався у магазинах чужою банківською карткою 

банківська картка

Під час розслідування справи добровільно повернув банківську картку власнику

Шевченківський районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який розраховувався у магазині чужою знайденою банківською карткою.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Обвинувачений знайшов чужу банківську картку наприкінці квітня біля банкомата «ПриватБанк» у Львові на вул. Гетьмана Мазепи. Далі скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, привласнив знайдену банківську картку та незаконно її використовував.

Зокрема, вже наступного дня він розрахувався нею в аптеці на загальну суму 1,2 тис. грн. Після цього чоловік розрахувався у магазині «Новий Градус» на 327 грн.

У суді зловмисник визнав свою вину у скоєному та ще під час розслідування справи добровільно повернув банківську картку. Придбані продукти та ліки  він використав на власні потреби.

Обираючи покарання суд врахував, що чоловік був судимий та скоїв новий злочин. Його визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді 5-ти років позбавлення волі, однак частково приєднали відбуту частину покарання за вироком Залізничного районного суду м. Львова від 08.03.2023 та визначив остаточне покарання у виді 5-ти років 1 місяця позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові посадили за ґрати чоловіка, який вкрав у дівчини мобільний телефон. Крадіжка сталася на початку червня цього року у приміщенні ТОВ «Файні льоди» на пл. Ринок, 14. Зважаючи, що його дії є непомітними для сторонніх осіб, чоловік викрав із зовнішньої кишені сумки потерпілої телефон марки iPhone 11 вартістю 21,5 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності