Львівська спортсменка виступить на чемпіонаті світу з чірлідингу в Орландо

Анастасія Малошенко і Єлизавета Тимофеєва

Змагання розпочнуться у середу, 24 квітня

Львів’янка Анастасія Малошенко разом з Єлизаветою Тимофеєвою з Кам’янського представлятимуть Україну на чемпіонаті світу з чірлідингу, який розпочнеться у середу, 24 квітня, в американському Орландо. Про це 23 квітня повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

Торік саме ця пара чірлідерок здобула срібло чемпіонату світу. Нагорода стала першою за останні 12 років для національної збірної України у змаганнях фристайл — дуетів на світових чемпіонатах. А у липні цей дует завоював золоті медалі чемпіонату Європи в італійській Вероні. З 28 квітня Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофеєва позмагаються ще й на Кубку ICU – Міжнародного чірлідингового союзу. Ці змагання також відбудуться в Орландо.

Сама участь у змаганнях такого масштабу свідчить про потужний розвиток чірлідингу як на Львівщині, так і загалом в Україні. Цей вид спорту в нашій області доволі молодий, але об’єднав уже більше тисячі спортсменок”, – зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності