Суд конфіскував землі на Львівщині у трьох громадян Росії

Суд конфіскував землі на Львівщині у трьох громадян Росії

Мова йде про три земельні ділянки сільськогосподарського призначення, що знаходяться на території трьох територіальних громад Львівського району

Жовківський районний Суд задовольнив позови прокуратури і конфіскував три земельні ділянки у трьох громадян Російської Федерації. Ці землі вони отримали у спадок, проте не виконали вимог земельного законодавства України. Про це 16 квітня повідомили на сайті Львівської обласної прокуратури.

Прокуратура встановила, що троє громадян РФ отримали у спадок землі. Усі вони розташовані у Львівському районі і їхня загальна площа майже 2 га. Росіяни упродовж року не здійснили відчуження земель і відповідно порушили українське законодавство. Суд конфіскував земельні ділянки на користь держави. До слова, земельні ділянки призначені для садівництва чи вирощування аграрних культур.

Нагадаємо, на початку квітня у власність Кам’янко-Бузької громади повернули 25 га землі неподалік села Дернів Львівського району. Раніше орендар програв справу в Господарському суді Львівської області, тому договір про винайм земельної ділянки розірвали. Вартість землі становить 117 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності