Мешканця Стрийщини судили за продаж фальшивих послуг зі страхування

Страховий агент, фото ілюстративне

Чоловік втирався в довіру до літніх людей, представляючись страховим агентом, та виманював у них гроші

Мешканця Стрийщини Володимира Б. судили за те, що він обманював людей, представляючись страховим агентом. Обвинувачений уклав понад два десятки фіктивних договорів про страхування з різними людьми. Сколівський районний суд Львівської області визнав шахрая винним та засудив його до трьох років ув’язнення, замінивши їх двома роками іспитового терміну. Про це йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у понеділок, 8 квітня.

Шахрай обманув 24 людини

За матеріалами справи, Володимир Б. шахраював з червня 2019 року по жовтень 2020. Час від часу чоловік ходив до будинків незнайомих йому людей та представлявся страховим агентом різних компаній. Шахрай втирався в довіру до людей та пропонував їм оформити договір про страхування майна. За оформлення Володимир Б. брав плату — від 500 до 1300 грн, — і видавав потерпілим підроблений договір, який не мав ніякої сили. Отримані кошти шахрай використовував на власний розсуд. За півтора року чоловік обманув 24 людини.

На судовому засіданні Володимир Б. повністю визнав свою вину та розкаявся. Сколівський районний суд Львівської області визнав шахрая винним та засудив його до трьох років позбавлення волі. Проте Володимира Б. звільнили від відбування покарання та натомість призначили йому два роки іспитового терміну. Даний вирок засуджений можу оскаржити в апеляційному порядку.

Нагадаємо, у Львові двох чоловіків судили за фальшиві аварії задля виплат від страхової на 3,6 млн грн. Львів’яни сфабрикували вісім ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності