На Львівщині підозрюють підприємця за привласнення 300 тис. із бюджету сільради

Підприємець на Львівщині заволодів 300 тисячами із бюджету сільради

Чоловік склав документи з неправдивими даними про будівельні роботи. Йому оголосили про підозру

46-річному мешканцю Львівського району правоохоронці повідомили про підозру у заволодінні бюджетними грошима однієї з сільських рад колишнього Турківського району. Про це повідомили у п’ятницю, 5 квітня, у поліції Львівської області.

Підприємець привласнив бюджетні гроші на ремонтних роботах

Як йдеться в повідомленні, у 2019 році підприємець уклав договір з сільрадою на проведення будівельно-ремонтних робіт на культурно-медичному об'єкті, а також договір про постачання меблів та медичного обладнання.

“Підприємець склав та підписав офіційні документи, у які були внесені неправдиві відомості про об’єми виконаних будівельних робіт та використаних матеріалів, а також про меблі та медичне обладнання, частина з яких були поставлені не в повному обсязі, а інша частина – взагалі не постачалась,” — йдеться в повідомленні поліції.

В результаті бюджету сільської ради було завдано збитків на суму 295 тисяч гривень. Підприємцю оголосили про підозру за двома статтями: підроблення документів та заволодіння коштами. Йому загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади.

Підозрюваний відшкодував збитки

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Завдані збитки підприємець відшкодував.

Нагадаємо, на Львівщині поліція затримала чоловіка, який перевозив психотропи вартістю близько 5 млн грн. Окрім цього, СБУ та поліція затримали настоятеля храму Хустської єпархії УПЦ МП у Закарпатській області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності