Львівські митники вилучили у трьох контрабандистів партії брендового одягу і взуття

Митники три за один день вулчили контрабандний одяг

За один день митники тричі ловили контрабандистів. На порушників склали адмінпротоколи

На Львівщині митники на різних пунктах пропуску вилучали партії з незадекларованим брендовим одягом і взуттям у трьох контрабандистів повідомили на сторінці Львівської митниці у Facebook у вівторок, 2 квітня.

Водій Toyota “не знав” митних правил

Один із контрабандистів — мешканець Прикарпаття. Чоловік повертався до України на автомобілі Toyota Corolla і перетинав пункт пропуску “Корчова — Краківець” через смугу спрощеного митного контролю. Під час поглибленого огляду митники виявили 2374 одиниць одягу. Під час опитування 47-річний водій пояснив, що віз товари для своєї родини, а про існування декларацій і митних правил він нічого не знав.

Жителька Сумської області перевозила жіночий одяг

Ще одна порушниця — жителька Сумської області, за кермом Skoda Octavia аналогічно перетинала кордон смугою де не треба вказувати декларацію. Але під час огляду авто працівники митниці виявили у 42-річної водійки 586 одиниць нових жіночих курток, футболок, спортивних костюмів тощо.

У Рава-Руській зупинили водія, який перевозив брендові кросівки

У цей самий день працівники митниці на пункті пропуску “Рава-Руська – Хребенне" виявили у 50-літнього волинянина партію нових кросівок Nike та Adidas. Водій повертався додому на своєму Volkswagen Crafter і нібито забув задекларувати товар.

Увесь товар у порушників вилучили і склали адмінпротоколи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності