У двох пунктах пропуску на Львівщині митники виявили контрабанду автозапчастин

контрабанда автозапчастин

В обох випадках водії не задекларували товар

У двох пунктах пропуску на Львівщині працівники митниці виявили незадекларовані автозапчастини, про це у середу, 27 березня, повідомила Львівська митниця. Йдеться про гальмівні диски та сотні оливних фільтрів для Volkswagen.

У Шегинях водійка заховала в багажнику оливні фільтри

У пункті пропуску Шегині - Медика в багажному відділенні автомобіля OPEL VIVARO митники знайшли 345 оливних фільтрів до автомобілів марки Volkswagen group.

Для проходження митного контролю водійка – 42-річна жителька Львівської області обрала смугу руху “зелений коридор”. Цим вона засвідчила, що не переміщує товари, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Що знайшли у Рава-Руській

Того ж дня в пункті пропуску Рава-Руська - Хребенне, під час огляду автомобіля, який прибув із Польщі, митники виявили 59 підшипників та гальмівних дисків. Водій - 54-літній житель Львівщини, також обрав смугу спрощеного митного контролю і не вказав у декларації про жодну із запчастин.

За цим фактом склали адмінпротокол за недекларування товарів. Санкція статті передбачає штраф в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині митники затримали азербайджанця з контрабандною корейською косметикою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності