На Львівщині підприємство заплатило у бюджет 4,5 млн грн заборгованих податків

Львівська обласна прокуратура домоглася погашення податковоого боргу.

У податкову звітність компанія внесла неправдиві дані про свою діяльність

На Львівщині прокурори домоглися надходження до бюджету близько 4,5 млн грн податків на додану вартість та єдиного податку, повідомила 1 квітня Львівська обласна прокуратура.

Компанія сфальшувала податкові документи

Правоохоронці встановили, що підприємство, яке займається гуртовою та роздрібною торгівлею телекомунікаційного обладнання, мобільними телефонами та аксесуарами, сфальсифікувало податкову звітність. У звітах компанія вказала, що проводила фінансово-господарські операції з юридичними та фізичними особами-підприємцями, яких насправді не відбувалося. Як наслідок, впродовж 2023 року бізнесмени не заплатили близько 4,5 млн грн податку.

Підприємство було звинувачене в умисному ухиленні від сплати податків у значних розмірах. Але завдані збитки вже відшкодовані у повному обсязі.

Нагадаємо, у Львові гаражний кооператив «Конвеєр» програв суд і заплатить місту 560 тисяч гривень заборгованої орендної плати за землю. Майже три роки кооператив безплатно користувався трьома земельними ділянками площею 3,1 га та 1,2 га на вул. Шевченка, 367.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності