На концерті відомої співачки на Львівщині померла людина

На концерті відомої Анастасії Приходько померла людина. Фото Instagram

Чоловік помер у глядацькій залі на початку концерту

У Трускавці 25 березня на концерті відомої української співачки Анастасії Приходько померла людина. Інформацію про це у коментарі LVIV.MEDIA підтвердила Нацполіція Львівщини.

Загибель на концерті: що сталося під час виступу Анастасії Приходько

Відомо, що інцидент трапився ввечері у понеділок, 25 березня, у Палаці культури імені Т. Шевченка в Трускавці. Правоохоронці отримали повідомлення від медиків про те, що на концерті померла людина. “Особу загиблого встановлено, ознак насильницької смерті виявлено не було, тіло відправили на експертизу”, — прокоментували у Нацполіції.

Загиблим виявися чоловік 1973 року народження. Обставини смерті наразі встановлюють правоохоронці.

Піарник співачки зазначив, що у глядацькій залі помер концертний менеджер Анастасії Приходько. Відомо, що співачка виконала лише кілька пісень, як одному із людей у залі стало зле. На місце викликали працівників швидкої.

“Відбулася величезна трагедія у мене на концерті у Трускавці...”, — написала Приходько в Instagram. Наразі співачка та її команда офіційно не коментують інцидент.

Нагадаємо, нещодавно Злата Огнєвіч скасувала свій концерт у Львові й звинуватила організаторів у шахрайстві. Кошти від виступу мали піти на потреби ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності