Внаслідок ДТП біля Львова постраждав 43-річний водій ВАЗ

У Львівському районі зіткнулися Opel та ВАЗ: є постраждалий — LVIV.MEDIA

У селі Зубра зіткнулися легковики Opel та ВАЗ-2109. Внаслідок аварії водія ВАЗу госпіталізували

У Львівському районі зіткнулися Opel та ВАЗ-2109. Внаслідок ДТП, 43-річного водія ВАЗу госпіталізували, повідомили у вівторок, 26 березня, у поліції Львівської області. Як зазначили правоохоронці, аварія сталася напередодні на трасі Київ-Чоп у селі Зубра, що під Львовом.

ДТП трапилась у селі Зубра

“Відбулося зіткнення автомобілів Opel Insignia, яким керував 21-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, та ВАЗ-2109 під керуванням 43-річного жителя одного зі селищ Львівського району,” — зазначили у поліції.

Внаслідок ДТП водій ВАЗ-2109 отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. За фактом поліція відкрила кримінальне провадження про порушення ПДР. Винуватцю загрожує до трьох років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Нагадаємо, 25 березня на Львівщині водій на смерть збив 68-річного пішохода та втік з місця аварії, правоохоронцям вдалося розшукати зловмисника завдяки камерам спостереження. Окрім цього, того ж дня сталася ДТП у Сокільниках, де постраждала 26-річна пасажирка авто.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності