На Стрийщині двом лікарям оголосили про підозру через смерть 80-річної пацієнтки

Двоє лікарів підозрюють у смерті 80-річної пацієнтки
Фото: pexels

У грудні потерпілу внаслідок аварії 80-річну жінку доставили до лікарні. Двоє медиків встановили неправильний діагноз пацієнтці, після чого вона померла

У Стрийському районі правоохоронці повідомили про підозри у неналежному виконанні професійних обов’язків двом лікарям. Про це повідомили у понеділок, 18 березня, у поліції Львівської області

Як йдеться в повідомленні правоохоронців, через неналежне виконання лікарем-терапевтом та лікарем-хірургом своїх обов’язків, померла літня жінка, травмована внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Двом лікарям повідомили про підозру

14 грудня 2022 року 80-річну жінку доправили до лікарні з тілесними ушкодженнями після наїзду автомобіля. Там лікар-терапевт приймального відділення та черговий лікар-хірург провели огляд пацієнтки.

“За результатами огляду їй призначили та провели лише рентгенографію кісток тазу, однак кістково-травматичних змін на ній не виявили. Не зважаючи на скарги жінки про погане самопочуття, повноцінного обстеження, яке б давало змогу об’єктивно оцінити характер травм останньої, у лікарні не  провели та відпустили її з медичного закладу додому,” — зазначили правоохоронці.

80-річна жінка померла внаслідок неправильного діагнозу

Як додали у Львівській прокуратурі, через 2 з половиною години після огляду жінку знову довезли до лікарні із внутрішньою кровотечею. Попри реанімацію, жінку померла.

Лікарю-терапевту та лікарю-хірургу повідомили про підозру у неналежному виконанні професійних обов’язків. Їм загрожує обмеження чи позбавлення волі терміном до 2 років та позбавлення права обіймати певні посади терміном до 5 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності