13 березня на Львівщині проведуть в останню дорогу трьох захисників

Прощання із загиблим солдатом

Вічна пам’ять усім Героям!

За повідомленням Львівської обласної військової адміністрації, 13 березня на Львівщині віддадуть останню шану трьом загиблим воїнам.

Короткі біографії героїв:

Олександр Костенко

Львів'янин. Протягом 2015-2017 років добровольцем у складі 24-ї окремої механізованої бригади захищав Україну у зоні проведення антитерористичної операції, у 2019-2020 виконував завдання у лавах 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист держави до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід».

Орест Костецький

Львів’янин. Учасник подій під час Революції Гідності. У 2017 році добровольцем підписав контракт із 36-ою окремою бригадою морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського. Із першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Указами Президента України був відзначений орденом «За мужність» III-го ступеня та відзнакою «За оборону України».

Андрій Бучковський

Уродженець села Лозино Львівської області. Згодом його родина переїхала до Львова. Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Виконував бойові завдання спершу на Сумщині, а згодом – на південному напрямку у лавах 116-ї окремої механізованої бригади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності