На Львівщині водії десятьох маршруток перешкоджали безготівковій оплаті

На Львівщині водії десятьох маршруток перешкоджали безготівковій оплаті

Зокрема, водії автобусів вимикали валідатори

Компанія “Smart Ticket Technology”, яка впроваджує безготівкову оплату в громадському транспорті Львівщини, під час перевірок зафіксувала десять порушень у роботі е-квитка. Водії навмисно вимикали валідатори чи не відкривали зміни, повідомили у пресслужбі оператора у п’ятницю, 8 березня.

На перевізників накладуть відповідні штрафи

У пресслужбі “Smart Ticket Technology” повідомили, що оператор з 4 по 6 березня здійснював чергову перевірку роботи е-квитка приміських та міжміських маршрутах Львівської області. Працівники компанії вибірково оглянули роботу валідаторів на маршрутах: “АС2”, “АС5”, “АС 1”, “АС 6” та на АС біля Приміського вокзалу.

“На 10 автобусах були виявлені штучні перешкоди у роботі безготівкової форми оплати з боку водіїв ТзОВ ВТП "Жидачівавтотранс", ТзОВ "Міра і К", ТзОВ "Львівське АТП-14631", ТзОВ "Авто-Лайн", ТзОВ "Фіакр-Львів" та ПП “ВестАвто”, — повідомили у “Smart Ticket Technology”.

Зокрема, на маршрутах були вимкнені валідатори, заблоковані екрани або не відкриті зміни. За три дні перевірок на приватних перевізників склали десять актів через виключені валідатори, за порушення у роботі е-квитка їх оштрафують.

До слова, 4 березня “Smart Ticket Technology” повідомила, що на маршрутах Львівщини більшість водіїв не вмикають валідатори для е-квитка щодня. Наразі пасажири приміських та міжміських автобусних маршрутів можуть скаржитися на порушення в роботі Е-квитка та отримувати за це 200 гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності