Невідомі скинули нечистоти у річку Стрий: поліція відкрила провадження

Нечистоти поблизу річки Стрий викинули невідомі

Хто саме забруднив річку нечистотами наразі невідомо. Поліція працює над встановленням злочинців, до слова, за забруднення або псування земель винуватцям може загрожувати чималий штраф або ж і тюремне ув’язнення

У річку Стрий на Самбірщині Львівської області невідомі скинули нечистоти. Хто саме забруднив річку наразі невідомо, повідомила у четвер, 7 березня, Державна екологічна інспекція у Львівській області. LVIV.MEDIA намагався дізнатися деталі злочину, проте у Держекоінспекції відмовились від коментарів.

Відкрили кримінальне провадження

За фактом забруднення земель, а саме берега річки Стрий, що на території Самбірського району Львівської області, відкрили кримінальне проводження. В його рамках, до обстеження забруднення залучили спеціалістів.

“В ході обстеження земельної ділянки, з метою встановлення факту забруднення земель відділом інструментально-лабораторного контролю Інспекції проведено відбір проб ґрунту” — йдеться у повідомленні Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Слідство за фактом забруднення річки здійснює Самбірська окружна прокуратура. Деталі злочину наразі невідомі, якими саме нечистотами забруднили річку не розголошують. До слова, за забруднення або псування земель винуватцям може загрожувати чималий штраф або ж і тюремне ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності