На Львівщині 29-річного чоловіка затримали за напад з ножем на знайомого

Фото нападника
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Мешканець Новояворівська вдарив знайомого ножем у живіт

На Львівщині правоохоронці затримали 29-річного чоловіка, який напав на знайомого у кафе. Зловмисник вдарив потерпілого ножем у живіт, через що ц нього почалася внутрішня кровотеча. Медики надали постраждалому необхідну допомогу, зараз його життю нічого не загрожує, повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 21 лютого.

За даними правоохоронців, напад стався у вівторок, 20 лютого, у Новояворівську. Там. у кафе на вулиці Шевченка, посварилися двоє місцевих мешканців віком 22 та 29 років. Під час сварки старший чоловік дістав ножа та вдарив ним молодшого у живіт. Внаслідок удару потерпілий отримав поранення печінки, також у нього почалася внутрішня кровотеча. 22-річного чоловіка доправили до лікарні, там медики надали йому необхідну допомогу. Наразі життю потерпілого нічого не загрожує.

29-річного зловмисника правоохоронці затримали. Через напад слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисні тяжкі тілесні ушкодження. Наразі триває досудове розслідування, попередньо нападникові загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності