Стиснув шию та вкусив за ніс: на Львівщині покарали чоловіка за напад на жінку

кулак
Фото: Freepik

Кривдник визнав свою вину у скоєному

Пустомитівський районний суд Львівської області покарав громадськими роботами чоловіка, який стиснув жінці шию та вкусив за ніс.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік працює продавцем непродовольчих товарів у ТОВ «Епіцентр» та не був раніше судимий. Інцидент стався 9 липня цього року. Зловмисник зловив жінку за шию та стиснув її. Після цього він вкусив потерпілу за ніс, чим спричинив дві рани на носі та садна у ділянці шиї.

Обвинувачений склав заяву, у якій беззаперечно визнав свою винуватість у скоєному. Розгляд обвинувального акту проводився у спрощеному без судового розгляду у судовому засіданні.

Чоловіка визнали винним у завданні легких тілесних ушкоджень і призначили покарання у виді 6-ти місяців виправних робіт з відрахуванням у дохід держави 10% заробітку.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік заплатить понад 100 тис. грн за побиття односельчанина. Зловмисник вдарив чоловіка кулаком у ніс, від чого останній впав потилицею на лід. Далі обвинувачений почав бити останнього ногами в область рук та голови. Свою вину у скоєному він визнав повністю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності