Заплатить понад 100 тис. грн: на Львівщині покарали чоловіка за побиття односельчанина

кулак

Зловмисник заплатить 6,5 тис. грн завданої матеріальної шкоди та 100 тис. грн завданої моральної шкоди

Жовківський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який жорстоко побив свого односельчанина.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Встановлено, що чоловік побив односельчанина у грудні минулого року, перебуваючи на його подвір’ї. Спочатку зловмисник вдарив чоловіка кулаком у ніс, від чого останній впав потилицею на лід. Далі обвинувачений почав бити останнього ногами в область рук та голови.

Внаслідок таких дій чоловік отримав численні забійні рани, садна та синці, гематому, забій головного мозку, злам кісток мозку і носової перегородки.  Згідно з висновками судово-медичного експерта такі травми відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

У суді зловмисник свою вину у скоєному визнав та пояснив, що алкоголь у день інциденту не вживав. Після побиття, коли потерпілий почав повзти до будинку, обвинувачений пішов до сусіда, з яким вони разом затягнули чоловіка до будинку та поклали на ліжко. Далі вони викликали швидку медичну допомогу.

Суд визнав чоловіка винним у побитті людини та призначив покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Однак його звільнили від відбування покарання призначивши 3 роки випробувального терміну.

Окрім того, суд ухвалив стягнути зі зловмисника на користь потерпілого 6,5 тис. завданої матеріальної шкоди та  100 тис. грн завданої моральної шкоди.

Нагадаємо, у Городку судили чоловіка, який через гучну музику в автомобілі зламав жінці щелепу. У суді він розповів, що його обурила голосно увімкнена музика, оскільки в країні війна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності