У Городку судили чоловіка, який через гучну музику в автомобілі зламав жінці щелепу

кулак
Фото: pexels

Зловмисника обурила голосно увімкнута музика в автівці

Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який побив жінку через гучну музику в автомобілі.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що інцидент стався 28 грудня у с. Суховоля. Обвинувачений зі своїм знайомим стояв біля магазину, коли почув, що з салону автомобіля, у якій сиділа потерпіла, голосно лунала музика. Використовуючи свою фізичну перевагу, чоловік вдарив жінку правою рукою у щелепу, внаслідок чого зламав її.

У суді обвинувачений визнав свою вину повністю та розповів, що його обурила голосно увімкнена музика в автомобілі, оскільки в країні війна.

«Тому він підійшов вияснити, чому вони так поводяться. Потерпіла і чоловік, який був з нею в автомобілі, вийшли з салону і між ним почалася суперечка, в ході якої він замахнувся і вдарив жінку в ділянку обличчя», - йдеться у вироку з пояснень чоловіка.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості та призначив покарання у виді одного року обмеження волі. Однак його звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік випробувального терміну.

Нагадаємо, нещодавно Червоноградський міський суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який побив жінку на прохідній комунального підприємства. Під час конфлікту чоловік двічі вдарив жінку почергово долонями обох рук по обличчю. Далі, продовжуючи сварку, він схопив її за волосся та став тягнути у різні сторони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності