На Львівщині 12 лютого попрощаються із чотирма загиблими військовими

На Львівщині 12 лютого попрощаються із чотирма загиблими військовими

У Львівській області у понеділок в останню путь проведуть Андрія Іванонька, Руслана Санделенка, Романа Бибу та Івана Кореньовського

У понеділок, 12 лютого, на Львівщині попрощаються із чотирма полеглими захисниками. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Андрій Іванонько із початком повномасштабного вторгнення воював у складі 117-ї окремої механізованої бригади. Спочатку львів’янин воював на Полтавщині і Київщині, а впродовж останнього часу – на південному напрямку. У військового залишилася мама.

Руслан Санделенко — мешканець Щирця Львівського району. Стояв на захисті України на східному напрямку. Загинув 2 січня внаслідок ворожого мінометного обстрілу біля населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області. Військовому було 40 років.

Роман Биба — житель Старого Села Давидівської громади. Воїн служив у 13 батальйоні 95 ОДШБ. Загинув 5 лютого під населеним пунктом Синьківка Куп'янського району Харківської області. Роману Бибі було 42 роки, у нього залишилися мама та два брати.

Іван Кореньовський — мешканець Смереківки Перемишлянської громади. Чоловік воював на північно-східному напрямку, загинув на Харківщині. У захисника залишилися мама, дружина, діти та сестри.

Нагадаємо, на фронті 7 лютого загинув пластун Остап Іськів, син одного із засновників Народного Руху Львівської області Всеволода Іськіва.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності