На фронті загинув син одного із засновників Народного Руху Львівщини

На фронті загинув син одного із засновників Народного Руху Львівщини

Вічна шана загиблому воїну!

На фронті загинув пластун Остап Іськів, син одного із засновників Народного Руху Львівської області Всеволода Іськіва. Про це 11 лютого у Facebook написав військовий і пластун Юрій Юзич,

Остап Іськів був членом “Пласту” орієнтовно в 1993-1995 роках в гуртку "Фенікси" в 41-у Курені Тараса Бульби, навчався і працював у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Був підприємцем, брав участь у Революції Гідності. Після початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на фронт. Був оператором безпілотних літальних апаратів.

Доброволець з перших днів. Воював, точніше — літав, в складі 33 окремої механізованої бригади. Був сумлінним та відповідальним воїном. Торік восени, коли збирав кошти на автівку для свого підрозділу, написав: "Не так страшно зустрітися з ворогом, скільки страшно не виконати завдання", — зазначив Юрій Юзич.

За повідомленням пресслужби Пласту, Остап Іськів загинув 7 лютого 2024 р. від вибухової травми під час виконання бойового завдання в селі Граничне, Новомиколаївської селищної територіальної громади Запорізького району Запорізької області.

Нагадаємо, нещодавно на Куп’янському напрямку загинув військовослужбовець 103-ї окремої бригади Сил ТрО Збройних Сил України, депутат VI скликання Львівської обласної ради Руслан Помірчий. Про це 28 січня повідомила Львівська обласна рада.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності