На війні загинув депутат Бродівської міської ради Микола Габа

Микола Габа. Фото Олега Тягнибока

Депутату було 39 років, на війні він командував взводом безпілотних авіаційних комплексів

На війні загинув депутат Бродівської міської ради від ВО «Свобода», 39-річний Микола Габа. Депутат загинув на Донеччині у четвер, 8 лютого, однак Бродівська міська рада повідомила про це в неділю, 11 лютого.

«8 лютого, відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконуючи військовий обовʼязок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув Габа Микола Іванович. Він був командиром взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів», — сказано в повідомленні.

Старший лейтенант Микола Габа у цивільному житті був депутатом Бродівської міської ради від фракції ВО «Свобода». Від початку російської агресії проти України став на захист нашої держави. Воював в ООС, а з початком повномасштабного вторгнення повернувся до лав ЗСУ.

Микола Габа був у найгарячіших точках фронту майже два роки. Загинув у Бахмутському районі Донецької області. У понеділок, 12 лютого, о 15:00 тіло загиблого захисника зустрічатимуть на в’їзді в село Пониковиця. Скорботний кортеж пройде до церкви Святої Трійці, де відбудеться парастас. Чин поховання загиблого захисника розпочнеться у вівторок, 13 лютого, о 12:00.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності