• Головна
  • Війна
  • На війні загинув військовий та поет Максим Кривцов

На війні загинув військовий та поет Максим Кривцов

На війні загинув військовий та поет Максим Кривцов

Максиму Кривцову було 33 роки

На війні загинув військовослужбовець та поет Максим “Далі” Кривцов. Про це повідомила його мама Наталя Кривцова. “Темрява… нема світла…. немає дня…” написала вона у Facebook у неділю, 7 січня.

Письменник Любко Дереш повідомив, що Максим не завершив роман, над яким працював.

Максим у останньому пості у Facebook запропонував читачам називати номер сторінки і рядок із його збірки, він же мав надіслати їм у відповідь фотографію вірша. “Тільки хай це буде не ворожіння – а так, по настрою. Бо 90% віршів тут про смерть”,написав Максим Кривцов.

Один із віршів Максима під назвою “Він переїхав в Бучу” екранізували у першому фільмі серіалу “Війна-ненажера” кінооб’єднання документального кіно “Вавилон’13”.

Максим Кривцов — поет і військовослужбовець, позивний “Далі.” Був учасником Революції Гідності. Після початку російсько-української війни у 2014-му пішов добровольцем. Згодом працював у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і Veteran Hub. Після початку повномасштабного російського вторгнення “Далі” повернувся на фронт. У 2023 році видавництво “Наш формат” видало збірку поезій Максима Кривцова “Вірші з бійниці”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності