• Головна
  • Новини Львівщини
  • Львівська обласна військова адміністрація передала на Схід мавіки, “швидкі” і гуманітарну допомогу

Львівська обласна військова адміністрація передала на Схід мавіки, “швидкі” і гуманітарну допомогу

Львівська обласна військова адміністрація передала на Схід мавіки, “швидкі” і гуманітарну допомогу

Ще пʼять мавіків від ЛОВА вже виконують свою функцію на передовій

Волонтери передали нашим захисникам п’ять мавіків від Львівської обласної військової адміністрації. Про це 11 лютого повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький.

У межах гуманітарної місії Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ) волонтери передали їх воїнам 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, Авдіївській міській військово-цивільній адміністрації, 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і 59 окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка.

Крім того, представники МШДУ передали п’ять “швидких”, вісім розвідувальних дронів у межах проєкту “1000 дронів для України” і шість FPV-дронів, антидронову рушницю, продуктові набори, засоби гігієни, мʼясну продукцію, тактичні підсумки та іншу гуманітарну допомогу. Їх отримали 92 ОШБ, 59 ОМБ, 5 ОШБ, військові частини А4007 та А4742, оборонці на Авдіївському напрямку та Сил спеціального призначення, Центр авіаційного забезпечення Нацполіції України, цивільне населення Харківщини, Костянтинівки, Авдіївки, Покровська та Дніпра. Учасники місії відвідали також Миколаївський обласний будинок дитини і передали його підопічним продукти, печиво, медичні препарати, засоби гігієни, дитяче харчування та інші гуманітарні вантажі.

Також волонтери доправили пожежний автомобіль Новорайській громаді Бериславського району Херсонської області, FPV-дрон, засоби гігієни та індивідуального захисту захисникам із 36 бригади та ліки і продукти для департаменту охорони здоровʼя Херсонської обласної державної адміністрації.

Дякую Ані Крисюк і всім, хто долучився до цієї місії. Херсонській, Миколаївській та Харківській областям зараз дуже важко. Але вони тримаються. Дякую за це нашим воїнам, волонтерам, усім людям. Разом пройдемо це випробування”, — зазначив Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності